AJV Lunch Lezing: Does the bar exam protect the public by Prof. Kyle Rozema

21 maart, 2024
12:15
Avila Beach Hotel

Geachte AJV- leden. Graag nodigen wij u uit voor een interessante lunchlezing op 21 maart as. van 12.15 tot 14.00 uur. De lezing vindt plaats in het Avila Beach Hotel, met als onderwerp “Does the bar exam protect the public”. Prof. Kyle Rozema zal ons vertellen over de resultaten van door hem uitgevoerd empirisch onderzoek over de “bar exam” en of deze daadwerkelijk bijdraagt aan de beroepsethiek in de advocatuur.

Prof. Kyle Rozema is als Professor of Law at the Northwestern University in de Verenigde Staten van Amerika, en is in zijn onderzoeken vooral geïnteresseerd te begrijpen hoe wij als maatschappij rechtspraktijken kunnen creëren die divers zijn, meer gelijkwaardig en die meer voldoen aan de behoefte van het publiek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar https://kylerozema.com/

Kortom, een interessante lezing over een actueel onderwerp dat ook ons tegenwoordig bezighoudt en mogelijk een bijdrage kan leveren aan onze beeldvorming over de beroepsopleiding. En dat onder het genot van een heerlijke lunch. Aanmelden kan tot 20 maart aanstaande, via onderstaande registratie knop.