Vreemdelingen & Vluchtelingen in Curacao

Ontwikkelingen op fiscaal gebied en recente wetswijzigingen

AJV-scriptieprijs 2018

Dit jaar heeft de pregraduation ceremony plaatsgevonden op 25 juni 2018 en heeft de organisatie dit keer een lokaal omgetoverd is in een knusse dinerzaal, zodat de gasten onder het genot van een drankje en diner deze gelegenheid konden vieren. Dit jaar dus niet in de aula van het UoC zoals in de voorgaande jaren.

Hetzelfde was uiteraard wel dat de geslaagde bachelor- en masterstudenten van de rechtenfaculteit deze mijlpaal weer samen met familie en vrienden konden vieren. Traditiegetrouw werd ook dit jaar de AJV-scriptieprijs uitgereikt aan de bachelorstudent die de beste scriptie had geschreven. En van de zes genomineerden werd Chaldinette Wanga de winnaar.  Haar scriptie was getiteld Straight from Strasbourg to the Caribbean; Toetsing van het Caribische wetsvoorstel “Toezeggingen aan getuigen” aan artikel 6 EVRM. Namens de AJV heeft de voorzitter, Phyllis van den Hout, de prijs uitgereikt.

ALV+ Lezing: Tijdrecht?!

Symposium: Herstelgerichte samenleving

Nieuwjaarsborrel 2018

Lezing 23 november 2017

Lezing 15 September 2017

Lezing 23 Aug 2017

Totstandkoming en uitleg van overeenkomsten en andere rechtshandelingen aan de hand van recente jurisprudentie van de Hoge Raad.

 

Mediation opleidingen

Mediator World uit Nederland biedt in samenwerking met GKD Advocaten & Mediators onderstaande Mediation opleidingen aan in september 2017.

Meer info in het algemeen over mediation is ook te vinden op: www.mediationverwijzer.org.

Voor meer info neem contact op met GKD Advocaten & Mediators: daal@gkd-advocatenmediators.com (Tel: 6851750)