ALV 2019

Tussentijdse algemene ledenvergadering van de AJV, lezing & Winetasting
Inloop vanaf 17.00 uur

Lezing 8 november 2019

Tussentijdse algemene ledenvergadering van de AJV en lezing “Belangrijke ontwikkelingen in het (financieel) toezichtsrecht” door mrs. Guido Roth en Floortje de Bruijn.
Inloop vanaf 17.00 uur

Lezing 28 augustus 2019

AJV-scriptieprijs 2019

In 2019 is de AJV-scriptieprijs gewonnen door Iverine J.C. Wilson met haar scriptie “Misbruik van bevoegdheid; De invloed van de omstandigheden van het geval op de werking van het leerstuk misbruik van bevoegdheid gecodificeerd in art. 3:13 BW voor de feitenrechter”.

ALV

ALV

ALV & Lezing

Happy New Year 2019

 

Vreemdelingen & Vluchtelingen in Curacao

Ontwikkelingen op fiscaal gebied en recente wetswijzigingen

AJV-scriptieprijs 2018

Dit jaar heeft de pregraduation ceremony plaatsgevonden op 25 juni 2018 en heeft de organisatie dit keer een lokaal omgetoverd is in een knusse dinerzaal, zodat de gasten onder het genot van een drankje en diner deze gelegenheid konden vieren. Dit jaar dus niet in de aula van het UoC zoals in de voorgaande jaren.

Hetzelfde was uiteraard wel dat de geslaagde bachelor- en masterstudenten van de rechtenfaculteit deze mijlpaal weer samen met familie en vrienden konden vieren. Traditiegetrouw werd ook dit jaar de AJV-scriptieprijs uitgereikt aan de bachelorstudent die de beste scriptie had geschreven. En van de zes genomineerden werd Chaldinette Wanga de winnaar.  Haar scriptie was getiteld Straight from Strasbourg to the Caribbean; Toetsing van het Caribische wetsvoorstel “Toezeggingen aan getuigen” aan artikel 6 EVRM. Namens de AJV heeft de voorzitter, Phyllis van den Hout, de prijs uitgereikt.